Keep Rolling Revalidatietechniek kan u een uitgebreid pakket diensten aanbieden tegen aantrekkelijke tarieven. Zo is het mogelijk om als particulier, fabrikant, dealerbedrijf, maar ook als zorginstelling gebruik te maken van onze diensten. Ook onderscheiden we ons door de grote diversiteit van diensten die we aanbieden.

Zo is het mogelijk om Keep Rolling voor korte of lange termijn in te huren als binnen-en/of buitendienstmonteur, adaptatietechnicus en technisch adviseur. Dankzij onze goed ingerichte servicebus is Keep Rolling van eigen vervoer en een aantal veel voorkomende onderdelen voorzien. Uiteraard is het ook mogelijk aanpassingen van diverse hulpmiddelen aan ons uit te besteden. In onze uitgebreide werkplaats zijn wij voorzien van onder andere een draaibank, freesbank, glasparelcabine en diverse buigmachines. Hierdoor hebben wij zeer veel mogelijkheden met betrekking tot het maken van aanpassingen. Wij gebruiken voor het maken van aanpassingen uitsluitend RVS en aluminium, tenzij anders gewenst is. Daarnaast gaan wij nog een stap verder: komt het aanpassen van een hulpmiddel op werkdagen of overdag niet uit? Dan bieden wij de mogelijkheid dit in het weekend of in de avond te laten doen.

Tevens kunt u ook bij ons terecht voor het ontwikkelen van producten. Ook voor seriewerk bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden de mogelijkheid om producten te laten lasersnijden (2D en 3D), CNC draaien / frezen en poedercoaten in vele kleuren. Daarom is Keep Rolling ook interessant voor projectmatige werkzaamheden. Onder Producten vindt u enkele voorbeelden van de mogelijkheden.  Hieronder een opsomming van werkzaamheden die we voor u uit kunnen voeren:

  • Het aanpassen, repareren en onderhouden van alle mogelijke mobiliteitshulpmiddelen zoals duw- en electrische rolstoelen, scootmobielen en rollators. Indien gewenst kunnen we voor u het hele traject overnemen: aanmeten, ophalen en aanpassen, afleveren en instellen.
  • Het aanpassen, repareren, en onderhouden van til- en transferhulpmiddelen.
  • Het maken en plaatsen van diverse sanitaire aanpassingen zoals douche- en toiletstoelen, toiletverhogers en diverse modellen grijpbeugels.
  • Het maken en aanpassen van (hoog/laag) bedden, eetkamerstoelen en snoezelmaterialen.

Omdat Keep Rolling per 1 januari 2009 een contract heeft met VGZ/Trias is het vanaf nu ook mogelijk voor AWBZ instellingen Keep Rolling in te schakelen voor het aanpassen, repareren en onderhouden van diverse hulpmiddelen.