Nieuws

Het einde van het jaar nadert en we kijken massaal uit naar de aankomende feestdagen. Helaas is dat niet voor iedereen het geval. Wat voor velen een periode van lekker tafelen met vrienden en familie is; geeft een te grote groep mensen in Tilburg meer stress dan plezier. Mensen die dagelijks alle eindjes aan elkaar moeten knopen en geen idee hebben hoe ze de week door moeten komen. Laat staan dat er ruimte is voor een uitgebreid... Kerstdiner en cadeaus voor de kinderen. Verder is er een grote groep ouderen die in volledig isolement leven. Na een leven van hard werken, kwijnen ze nu letterlijk weg achter de Geraniums.

Al enige tijd bestond het idee iets terug te doen voor de mensen om ons heen. We zijn allemaal druk met het maken van carrière en vergeten soms dat zaken die zo vanzelfsprekend lijken, voor anderen ondenkbaar zijn. Het aantal mensen dat een beroep doet op de voedselbank, stijgt zienderogen. Het is zelfs zo erg dat de trots volledig opzij gezet wordt en men alleen denkt aan overleven. De schaamte naar de omgeving en erger nog, naar de kinderen. Wat is als ouder meer verschrikkelijk dan de kinderen thuis te horen komen met verhalen van klasgenootjes over geweldige diners en de meest fantastische cadeaus onder de boom!? Is de gedachte van Kerst niet dat we compassie moeten tonen voor onze medemens en eens stil moeten staan bij het leed in de wereld om ons heen?!

Vanuit deze gedachte heeft Keep Rolling besloten het kerstdiner Tilburg te sponsoren om de gedachte van Kerst weer nieuw leven in te blazen. Gelukkig zijn er fantastische mensen die zich dagelijks inzetten voor het welzijn van deze mensen en de Voedselbank is hier een goed voorbeeld van. Dagelijks zetten zij zich in om het bestaan van mensen met een extreem krappe beurs, toch dragelijk te maken. Helaas zijn hun middelen beperkt en zijn ze niet altijd in staat de Kerst dat extra feestelijk tintje te geven. Hier helpen wij graag!

Dat Keep Rolling niet stil staat, wist u als klant natuurlijk allang. Wij gaan mee met de ontwikklingen in de markt en zorgen ervoor dat u hierdoor ook niet stil zult komen te staan. Om u in de toekomst te snel te kunnen voorzien van informatie, vernieuwingen, etc hebben we deze website laten ontwikkelen. Een site met legio mogelijkheden die er voor zullen zorgen dat we u ook in de toekomst goed van dienst kunnen zijn.

Sinds kort zijn we de trotse eigenaar van een compleet nieuwe buigmachine. Hiermee kunnen we diverse maten buis met een erg kleine radius buigen. Kortom extra mogelijkheden om u van dienst te kunnen zijn.